ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ | ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ICAP “STRONGEST COMPANIES IN GREECE”

Η εταιρεία Ι.Γ Βεργόπουλος Α.Ε έχει αναγνωριστεί από την κοινότητα της ICAP “STRONGEST COMPANIES IN GREECE” ως μια από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και έχουν υψηλή πιστοληπτική ικανότητα βάσει της αξιολόγησης ICAP Score για τα έτη 2010 και 2011. 

METALTEX ALLIANCE

Η εταιρεία Ι.Γ Βεργόπουλος Α.Ε το 2006 βραβεύτηκε πρώτη ως μέλος της METALTEX ALLIANCE μιας συμμαχίας στην οποία, η εταιρεία Metaltex παρέχει μεγαλύτερα προνόμια και παροχές λόγω της καλής συνεργασίας τους για παραπάνω από 25 χρόνια. 

ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η εταιρεία Ι.Γ Βεργόπουλος Α.Ε, ήδη από το 2003 και μέχρι και το 2011 είναι χορηγός του σκάφους CYNTHIA II METALTEX.

Το σκάφος με την σημαία της METALTEX έχει πολλαπλές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες ανοικτής θαλάσσης, αλλά και στα τρίγωνα και όρτσα-πρίμα ανά την Ελλάδα. Το 2003 στη Δ.Ι.Ε Ιονίου στην οποία ήρθε 2ο – το 2005 στο Spring Cup της Βούλας 2ο και στον αγώνα της Επιδαύρου 1ο – το 2007 στο Spring Cup στην 2η θέση και το 2008 την πρωτιά που είχε στην Επίδαυρο και στους αγώνες της Μαύρης Γίδας, είναι μόνο μερικές από αυτές.

Το σκάφος αγωνίζεται στην κατηγορία ORC με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Φρυδά και το πλήρωμα του, να αποτελούν μια από τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες στον χώρο της ιστιοπλοΐας.