Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Ι. Γ. ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1974, στην Αθήνα σε μορφή ομόρρυθμης εταιρείας με σκοπό την εμπορία και διακίνηση ειδών οικιακής χρήσης στον ελλαδικό χώρο. Από το 1984 εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4500τμ. περιλαμβανομένων γραφείων, εκθεσιακού χώρου και αποθηκών. Κατά το έτος 1987 η εταιρεία μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία με τη μορφή της οποίας λειτουργεί έως και σήμερα.

Αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά τα προϊόντα σημαντικών οίκων της ευρωπαϊκής αγοράς όπως METALTEX Spa, COLOMBO, NEW SCAL, ELIPLAST Spa, MELICONI Spa, ORDINETT Spa, FRATELLI RE Spa, ROSI Spa, WIDEX κλπ. Ως κύριος προμηθευτής των ειδών οικιακής χρήσης όλου του κλάδου, η εταιρεία Ι. Γ. ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εξειδικεύεται στα είδη αυτά με ποικιλία άνω των 2.000 ειδών.

Κυριότεροι πελάτες της είναι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ (s/m), πολυκαταστήματα και καταστήματα τεχνικού εξοπλισμού (DIY) στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η εταιρεία Ι.Γ Βεργόπουλος Α.Ε. επηρεαζόμενη από την αυξανόμενη ανάγκη για περιβαλλοντολογική συνείδηση, αναγνωρίζει την “πράσινη” ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία. Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α) από το 2003, συμβάλλοντας στη βελτίωση των συνθηκών ζωής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ